
עוגה מרשימה וטעימה של אהרוני
אני לא יכולה שלא ללכת שבי אחר השילוב המוגזם הזה.. שוקולד ודובדבנים
טוטאל יאמי...
עד העונג הבא...
לדובדבנים:
200 גר' דובדבנים
רבע כוס מים
3 כפות סוכר
חצי כוס ליקר שרי
- מבשלים את הדובדבנים עם המים והסוכר 10 דקות, עד לזיגוג של הדובדבנים
- מורידים מהאש ומוסיפים שרי
לעוגה:
500 גרם מרציפן
5 ביצים מס' 2
50 גרם אבקת קקאו משובח
50 גרם קמח
120 גרם חמאה מומסת
70 גרם שוקולד צ'פס מריר
אופן הכנה:- מרככים את המרציפן מעט במיקרו
- מרככים את המרציפן בקערת המיקסר עם וו גיטרה
- מוסיפים את הביצים בהדרגה, ממשיכים להקציף עם הגיטרה לקבלת קרם חלק
- מנפים פנימה את הקקאו+קמח, ואת החמאה הנוזלית
- מערבלים עד לתערובת חלקה
- מוסיפים שוקולד צ'יפס
- שופכים לתוך רינג 24 משומן ואופים ב- 170 מעלות כ-20 דקות
- מוציאים ושופכים את הדובדבנים ואת הסירופ על העוגה החמה
- מצננים ומעטרים בקישוטי שוקולד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה